Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικό

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικό

Εξωτερικό Βάψιμο Σπιιτιού : Το βάψιμο του σπιτιού είναι αδιαμφισβήτητα μια εργασία που ανανεώνει τον χώρο, δίνοντάς του διαφορετικό αέρα, και αλλάζει τη διάθεση. Όπως είναι σύνηθες, ανά μερικά χρόνια χρειάζεται να φρεσκαριστούν ή να αλλάξουν τα χρώματα του προσωπικού σας χώρου, κι έτσι προσλαμβάνετε κάποιον ειδικό ελαιοχρωματιστή, ώστε να διεκπεραιώσει το έργο.

Τι συμβαίνει, όμως, με το εξωτερικό του σπιτιού;

Οι εξωτερικοί τοίχοι συχνά παραμελούνται για πολλά χρόνια, καθώς πρόκειται για επιφάνειες που δεν αντικρύζει κανείς καθημερινά με προσοχή ώστε να αντιληφθεί τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε αυτές.

Κάτι τέτοιο οδηγεί συχνά σε βλάβες τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού. Υγρασία, μούχλα και ξεφλούδισμα των τοίχων είναι μερικά από τα ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν από την πολυετή παραμέληση περιποίησης των εξωτερικών τοίχων μιας κατοικίας.

Για τους ανωτέρω λόγους, επιβάλλεται η περιποίηση όχι μόνο του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού ενός σπιτιού ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Οι Ελαιοχρωματισμοί Βαψίματα Κοτέλης μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστούν οργανώνοντας και υλοποιώντας το εξωτερικό βάψιμο της κατοικίας σας με τιμές που ξεκινούν από 2€/τ.μ.

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικό – Ποια είναι η κατάλληλη εποχή;

Όπως για κάθε άλλη οικιακή ή κατασκευαστική εργασία, έτσι και για το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού υπάρχουν περιορισμοί ως προς τις εποχές του έτους κατά τις οποίες μπορεί με ασφάλεια να πραγματοποιηθεί, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Οι καιρικές συνθήκες κατά την περίοδο που λαμβάνει χώρα ο ελαιοχρωματισμός θα πρέπει να είναι απαλλαγμένες από υπερβολική υγρασία, ειδάλλως υπάρχει πιθανότητα το χρώμα να μην μπορεί να εφαρμοστεί σωστά, οι επιφάνειες να φουσκώσουν και να είναι απαραίτητη η επανάληψη των εργασιών από την αρχή.

Επιπλέον, συνιστάται να μην πραγματοποιείται βάψιμο κατά τους κρύους μήνες του χειμώνα διότι ορισμένα συσταικά των χρωμάτων δεν αντέχουν χαμηλές θερμοκρασίες, έτσι η σύστασή τους μπορεί να χαλάσει.

Η ιδανική περίοδος για τη διεξαγωγή ελαιοχρωματισμού είναι από την άνοιξη έως τις αρχές φθινοπώρου, καθώς ο καιρός είναι καλός και οι συνθήκες επιτρέπουν ένα σωστό και ολοκληρωμένο βάψιμο χωρίς αντιξοότητες.

Βέβαια, σε περίπτωση που το βάψιμο σπιτιού εξωτερικό έχει προγραμματιστεί αλλά οι καιρικές συνθήκες αλλάξουν απρόσμενα, η εργασία μπορεί να αναβλήθεί προσωρινώς και να επαναπρογραμματιστεί για αργότερα, όταν η φύση θα επιτρέπει την σωστή διεξαγωγή της.

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικό

Ποια είναι η διαδικασία;

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικό – Βήμα 1. Εκτίμηση

Από τη στιγμή που θα καλέσετε στην Ελαιοχρωματισμοί Κοτέλης, θα μπορέσετε να κλείσετε άμεσα ένα ραντεβού για να πάρετε προσφορά αναλόγως με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου σας και τις ανάγκες που ενδεχομένως έχει.

Το ραντεβού αυτό δεν ενέχει κάποια χρέωση.

Ένας εξειδικευμένος ελαιοχρωματιστής μας θα έρθει στον χώρο σας την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα προκειμένου να δει τον χώρο και να συζητήσει μαζί σας τις απαραίτητες εργασίες που χρειάζεται να λάβουν χώρα.

Αφού κάνει τις αναγκαίες μετρήσεις των εξωτερικών επιφαμειών που πρόκειται να βάψει και συνυπολόγίσει τυχόν διορθώσεις που πρέπει να γίνουν, θα σας δώσει μια προσφορά για το σύνολο των εργασιών.

Από τη στιγμή που θα συμφωνήσετε με τον ειδικό, ο ελαιοχρωματισμός θα ξεκινήσει όσο το δυνατόν συντομότερα ανάλογα με το πρόγραμμα του ελαιοχρωματιστή αλλά και του δικού σας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή του κατάλληλου χρώματος και της κατάλληλης ποιότητας, ο ειδικός μας δύναται να σας παράσχει τις συμβουλές του και μαζί να καταλήξετε στην πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή.

Βάψιμο Σπιτιού Εξωτερικό – Βήμα 2.Προετοιμασία

Σε πολλές περιπτώσεις οι επιφάνειες στο εξωτερικό των κτιρίων δεν είναι έτοιμες για βάψιμο. Έτσι είναι απαραίτητο να ληφθούν κάποια μέτρα για την προετοιμασία τους προτού εφαρμοστεί το τελικό χρώμα.

Οι τοίχοι καθαρίζονται καλά προκειμένου να απομακρυνθεί μούχλα και άλλες ουσίες που θα παρεμπόδιζαν τον σωστό ελαιοχρωματισμό.
Εάν υπάρχουν σκασίματα, το παλιό χρώμα ξύνεται με ειδικά εργαλεία και οι επιφάνειες τρίβονται και λειαίνονται.

Τρύπες και βαθουλώματα κλείνονται με τα απαραίτητα υλικά, ώστε να προληφθούν διαρροές που μπορούν να καταστρέψουν τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό ενός κτίσματος.

Καθ’όλη τη διάρκεια είστε σε επικοινωνία με τον ελαιοχρωματιστή και σας λύνει τυχόν απορίες.

ελαιοχρωματιστης logo

Εξωτερικό Βάψιμο Βήμα 3

Όταν έχουν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες και τα διορθωτικά υλικά έχουν στεγνώσει, η επιφάνεια είναι έτοιμη για τον κυρίως χρωματισμό.

Πρώτα, ο ειδικός περνά τους τοίχους με το αναγκαίο υπόστρωμα από αστάρι, το οποίο θα βοηθήσει στην καλύτερη εφαρμογή και σταθεροποίηση του χρώματος, ενώ θα συμβάλει στο να κρατήσει περισσότερο ο ελαιοχρωματισμός.

Στη συνέχεια, οι τοίχοι βάφονται λεπτομερώς με υψηλής ποιότητας χρώματα της επιλογής σας. Χρησιμοποιούνται όσες στρώσεις είναι απαραίτητο (συνήθως 2), ώστε το χρώμα να είναι ομοιόμορφο έχοντας καλύψει ο,τι υπήρχε προηγουμένως από κάτω.

Ο ελαιοχρωματιστής στο τέλος κάθε ημέρας μαζεύει τα εργαλεία του και καθαρίζει τον χώρο προκειμένου να μη σας δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα.
Στο τέλος της εργασίας πραγματοποιείται ένας γενικός έλεγχος για να είμαστε σίγουροι ότι η δουλειά έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς και ο πελάτης είναι ευχαριστημένος.

Εξωτερικό Βάψιμο - Γιατί να σας επιλέξω;

Στην Ελαιοχρωματισμοί Κοτέλης έχουμε στόχο την πλήρη ικανοποίησή σας. Δε θέλουμε τίποτε άλλο παρά να χαμογελάτε κάθε φορά που αντικρύζετε το σπίτι σας και να χαίρεστε για την επιλογή που κάνατε!

Εάν θέλετε να κλείσετε ραντεβού για εκτίμηση και προσφορά, καλέστε μας αμέσως εδώ και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Φόρμα Επικοινωνίας
Πες μας το όνομα σου
Πες μας πως να επικοινωνήσουμε μαζί σου

Εξωτερικό Βάψιμο Σπιτιού

Δυτικά:

Αγία Βαρβάρα, Άγιοι Ανάργυροι, Αιγάλεω, Θρακομακεδόνες, Ίλιον, Καματερό, Μαγούλα, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χαϊδάρι

Βόρεια:

Πεντέλη, Άνοιξη, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Διόνυσος, Δροσιά, Εκάλη, Ερυθραία, Ηράκλειο, Κηφισιά. Λυκόβρυση,

Μαρούσι, Μελίσσια, Ψυχικό, Ντράφι, Παπάγου, Πεύκη, Σταμάτα, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Χολαργός

Νότια:

Άγιος Δημήτριος, Άλιμος, Αργυρούπολη, Βάρη, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Δάφνη, Ελληνικό, Ηλιούπολη,

Καλαμάκι, Καλλιθέα, Λαγονήσι, Μοσχάτο, Μπραχάμι, Νέα Σμύρνη, Νέο Φάληρο, Νέος Κόσμος, Παλαιό Φάληρο, Φάληρο

Ανατολικά:

Αγία Παρασκευή, Ανάβυσσος, Ανθούσα, Άρτεμις, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Καλλιτεχνούπολη, Καλύβια, Κάντζα, Κερατέα, Κορωπί,

Λαύριο, Λούτσα, Μάκρη, Μαρκόπουλο, Νέα Μάκρη, Ντράφι, Παιανία, Παλλήνη, Πικέρμι, Πόρτο Ράφτη, Σούνιο, Σπάτα

Κέντρο:

Άγιος Ελευθέριος, Αμπελόκηποι Αττική, Βύρωνας, Γκάζι, Γκύζη, Ψυρρή, Γουδί, Εξάρχεια, Μοναστηράκι, Θησείο, Ζωγράφου, Καισαριανή, Ιλίσια, Καρέας, Κολωνάκι, Κολωνός, Κουκάκι, Κυψέλη, Λυκαβητός,

Μεταξουργείο, Νέα Ιωνία, Ομόνοια,, Παγκράτι, Πατήσια, Πετράλωνα, Πλάκα, Πολύγωνο, Ριζούπολη, Σεπόλια, Σύνταγμα, Υμμητός

Πειραιάς:

Ρέντη, Αμφιάλη, Δραπετσώνα, Καστέλλα, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Μικρολίμανο, Νέαπολη,

Νίκαια, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, Πέραμα, Ρέντη, Σαλαμίνα, Ταύρος, Μοσχάτο